Työhyvinvointipalvelut

Hyvinvoiva, osaava ja motivoitunut henkilöstö on yrityksen menestyksen avain. Haluatko lisätä työntekijöittesi työhyvinvointia? Miten työntekijät saadaan jaksamaan paremmin ja huolehtimaan kunnostaan, sairauspoissaolot vähenemään ja me-henki vahvistumaan? Herttuan Kuntoutuskeskus tarjoaa monipuoliset työhyvinvointipalvelut kokonaisvaltaiseen työhyvinvoinnin parantamiseen upeassa ja rentouttavassa luontomaisemassa.
Vaihtoehtoina tarjoamme erilaisista kuntotesteistä ja Tyhy-päivistä usean vuorokauden kuntoremontteihin ja työyhteisön pidemmän ajanjakson Tyhy-hankkeisiin. Järjestämme työhyvinvointipalvelut asiakkaan tarpeiden mukaan räätälöiden. Kysy lisää, suunnitellaan yhdessä.

TYHY-PÄIVÄT

Tyhy-päivän tavoitteena on edistää henkilöstön työhyvinvointia monipuolisesti. Henkilöstön hyvinvointi edistää yrityksen toiminnan laatua ja parantaa tuottavuutta. Tavoitteena on saada osallistujat kiinnostumaan oman terveytensä itsehoidosta ja ottamaan vastuuta hyvinvoinnistaan. Suunnittelemme Tyhy-päivien ohjelman tarvelähtöisesti yhdessä asiakkaan kanssa.

Pyydä tarjous!

Kuntoremontit

Kuntoremontit ovat ennaltaehkäisevää, työkykyä ylläpitävää toimintaa. Tavoitteena on työssä jaksamisen tukeminen, työkyvyn ylläpito ja säilyttäminen. Kuntoremonttien sisällöt rakennetaan yhteistyössä työnantajan ja työterveyshuollon kanssa vastaamaan työpaikan ja kurssilaisten tarpeita.
 
Järjestämme kuntoremontteja sekä työpaikkakohtaisesti että yksittäisille työntekijöille. Työpaikkakohtaisesti räätälöityjen kuntoremonttien lisäksi järjestämme Unenhuolto-kuntoremontteja ja maatalousyrittäjien ”Virtaa farmarille” kuntoremontteja. Alla olevista linkeistä löydät esitteen ”Työvirettä Herttuasta” .

Työvirettä Herttuasta-esite

Virtaa farmarille-kuntoremonttiesite 2017
Kuntoremontti I 22.3.-24.3.2017 perusjakso         1.11.-3.11.2017 jatkojakso
Kuntoremontti II 8.11.-11.11.2017 perusjakso       14.3.-16.3.2018 jatkojakso, kurssit peruttu

Yrittäjien kuntoremonttiesite 2017
Kuntoremontti II 6.11.-8.11.2017 perusjakso         25.4.-27.4.2017 jatkojakso