Avoimet työpaikat

Hotelli -ja kuntoutuskeskus Herttua sijaitsee luonnonkauniilla paikalla Kerimäellä, noin 20 minuutin matkan päässä Savonlinnasta. Herttua on yksityinen perheyritys joka tuottaa majoitus, kuntoutus, ravintola ja aktiviteettipalveluita.

Herttuassa on hyvät puitteet monipuoliselle kuntoutukselle. Laadukkaan kuntoutuksen mahdollistaa viihtyisä kodikas ilmapiiri, ammattitaitoinen ja työhönsä motivoitunut henkilökunta. Sitoutuneeseen työyhteisöömme kuuluu mm. lääkäreitä, psykologeja, sosiaalityöntekijä, ravitsemusterapeutti, terveydenhoitaja sekä fysioterapeutteja.
Kuntoutustoimintamme tavoitteena on asiakkaan työ- ja toimintakyvyn parantuminen sekä jaksamisen ja inhimillisten voimavarojen lisääntyminen.

Keskeisimpiä kuntoutustoimintojamme ovat:

Kelan Työelämässä olevien Tules-, KIILA ja TYK-kuntoutus, kuntoutustarveselvitykset sekä aikuisten työuupumuskuntoutuskurssit, ja tuetut lomat, kuntoremontit sekä veteraani- ja sotainvalidikuntoutus
.

Herttuan Kuntoutuskeskus hakee Kerimäen toimipisteelle liikunnanohjaajaa/uinninvalvojaa äitiyslomansijaiseksi.
 

Etsimme liikuntaneuvojan tai liikunnanohjaajan ammattitutkinnon sekä uinninvalvojan pätevyyden omaavaa henkilöä. Voimassa olevaa EA1 tai EA2-pätevyys on tarpeen. Etsimme henkilöä, joka omaa hyvät sosiaaliset taidot ja selviää ryhmänvetotilanteista erilaisten ryhmien kanssa.

Herttuan Kuntoutuskeskus tuottaa kuntoutuspalveluita Savonlinnan Kerimäellä ja Kouvolassa. Herttua on toiminut kuntoutuspalveluiden tuottajana vuodesta 1982. Tämän hetkisiin kuntoutuspalveluihin lukeutuu mm. Kelan KIILA- ja Tules-kuntoutuskurssit. Myös veteraanikuntoutus kuuluu palveluihin sekä lisääntyvissä määrin terveyspalvelut suoraan yksityisille asiakkaille ja työnantajille.

Työtehtäviisi kuuluu erilaisten mm. ryhmäliikuntatuntien pitäminen, kuntotestauksia, uinninvalvontaa sekä oman alasi asiantuntijana kuntoutustyöryhmä työskentelyä kuntoutuskurssien erityistyöntekijän roolissa.
Työ on kokoaikatyö ja sisältää myös ilta sekä viikonlopputyötä. Palkkaus majoitus ja  ravitsemusalan työehtosopimuksen mukaisesti.

Lisätietoja antaa:
Kuntoutuspäällikkö Ville Peltoniemi ville.peltoniemi(ät)herttua.fi