MTLH Ry:n tuetuilla Yrittäjien lomilla vapaita paikkoja. Lomille hakeminen 31.8.2017 mennessä.

MTLH ry:n tuettu hyvinvointiloma yrittäjille Herttuassa 6.11. – 11.11.2017

Jätä arjen huolet taaksesi. Tule Hotelli ja kuntoutuskeskus Herttuaan Maaseudun Terveys- ja lomahuolto ry:n tuetulle yrittäjien hyvinvointilomalle keskittymään huoletta toimintakykysi ja hyvinvointisi parantamiseen. Herttualla on 25 vuoden kokemus tuettujen lomien toteutuksesta. Pitkä kokemus, jatkuva toiminnan kehittäminen sekä osaava ja työhönsä motivoitunut henkilöstö mahdollistavat laadukkaat palvelut.
 
Hyvinvointiloman tavoitteena on motivoitua omasta hyvinvoinnista ja jaksamisesta huolehtimiseen; voimaantuminen ja virkistäytyminen loman aikana. Lomalla mahdollistuu vertaistuen saaminen ja kokemusten jakaminen ryhmässä.
Loman ohjelmassa on fyysistä ja psyykkistä jaksamista tukevia tietoiskuja/ryhmäkeskusteluja mm. terveellisestä ravinnosta, terveysliikunnasta, arjessa jaksamisesta ja henkisistä voimavaroista sekä sosiaaliturvasta/talousvaikeudet. Lihaskuntotesti ja kävelytesti antavat sinulle tietoa omasta terveyskunnostasi. Lisäksi ohjelmassa on erilaisia, hauskoja ja motivoivia ohjattuja ryhmäliikuntoja niin sisällä kuin Herttuan upeassa lähiluonnossa. Iltaisin on monipuolista ohjattua vapaa-ajanohjelmaa. Loman aikana on mahdollisuus itse kustantaen ennakkovarauksella hierontaan, fysioterapiaan, ja kosmetologin hoitoihin. Herttua tarjoaa myös monipuoliset aktiviteetit omatoimiseen harrastamiseen.
 
Loman omavastuuosuus on 20 €/vrk.

Esite lomasta
 
Lomalle hakeminen 31.8.2017 mennessä: Maaseudun Terveys- ja lomahuolto ry, www.mtlh.fi, puhelin 010 2193460

Lisäksi syksyllä myös MTLH ry:n ja Suomen Yrittäjät ry:n tuettu voimavaraloma ikääntyneille työelämässä toimiville yrittäjille Herttuassa 2.10. – 7.10.2017

Voimavaraloman tavoitteena on lomalaisen fyysisten ja henkisten voimavarojen vahvistuminen ja aktivoituminen huolehtimaan omasta terveydestä ja hyvinvoinnista.
Loman ohjelmassa on fyysistä ja psyykkistä jaksamista tukevia tietoiskuja/ryhmäkeskusteluja mm. terveellisestä ravinnosta, terveysliikunnasta ja arjessa jaksamisesta. Ohjelmassa on erilaisia, hauskoja ja motivoivia ohjattuja ryhmäliikuntoja sisällä ja ulkona. Fyysistä kuntoa mittaavana testnä on kävelytesti. Iltaisin on monipuolista ohjattua vapaa-ajanohjelmaa. Loman aikana on mahdollisuus itse kustantaen ennakkovarauksella hierontaan, fysioterapiaan, ja kosmetologin hoitoihin. Lomalaisille 10 %:n  alennus hinnaston mukaisista taksoista. Herttua tarjoaa myös monipuoliset aktiviteetit omatoimiseen harrastamiseen.
 
Loman omavastuuosuus on 20 €/vrk.

Esite lomasta

Lomalle hakeminen viimeistään 31.8.2017 mennessä, sähköinen lomatukihakemus on täytettävissä www.mtlh.fiMaaseudun Terveys- ja lomahuolto ry, puhelin 010 2193468/Maarit Kainulainen.