namenamename

Puruveden rannalla sijaitseva Herttua tarjoaa asiakkailleen viihtyisät puitteet, joissa nauttia upeasta järviluonnosta.

Hotellissamme on 80 kahden hengen huonetta, saunallinen sviitti sekä pihapiirissä kelohonkainen vierasmaja aitokiuassaunalla. Saunaelämyksien ystävillä on mahdollisuus löylyihin myös savusaunassa.
 
Herttuan keittiön loihtimista herkullisista annoksista pääsee nauttimaan A- oikeuksin varustetussa 160 asiakaspaikkaisessa ravintolassa, jonka suurista ikkunoista avautuu maisema järvelle. Hotellistamme löytyy myös pub, kahvio, kaksi kesäterassia ja pieni myymälä.
 
Herttuassa on mahdollista harrastaa monipuolisesti, niin kesällä kuin talvella. Ympäröivä luonto tarjoaa lukuisia mahdollisuuksia, ja uimarantaan on pääovelta vain 50 metriä. Herttuan pihalta lähtevät niin lenkkipolut, talviaikaan hiihtoladut, kuin 9-väyläinen frisbeegolfratakin. Hotellissamme on tarjolla myös ohjattuja liikuntatunteja ja monipuolinen valikoima vuokrattavia liikuntavälineitä. Sauna- ja allasosaston sekä kuntosalin käyttö sisältyy hotellivieraidemme majoitukseen.
 
Historiasta kiinnostuneille hotellimme yhteydestä löytyy sotahistoriallinen näyttely ”Viimeisellä linjalla”. Näyttely käsittää sisänäyttelytilan ja laajan ulkonäyttelyn, jossa pääsee tutustumaan muun muassa kymmeniin tykkeihin, panssarivaunuun, entisöityyn korsuun ja autenttisiin Salpalinjan jäänteisiin.